Kastenwand Op Maat

Een kastenwand

Wilt u optimaal bergruimte of een grote kledingkast? Of weet u gewoon niet wat u met die ene lege wand moet doen? Kies dan voor een kastenwand. U ziet dit vooral rondom de televisie of in werkkamers, maar ook op zolder, in de slaapkamer en in de keuken is een kastenwand een mooie oplossing. Een kastenwand beslaat u gehele muur en kan ook gemakkelijk geplaatst worden rondom een deur of onder een schuin dak. Perfect om veel opbergruimte te krijgen! Voor het optimale resultaat laat u het beste een kastenwand op maat maken.

Een kastenwand als scheidingswand

Een kastenwand is dus een snelle en eenvoudige oplossing om uw ruimte praktisch te benutten, maar kastenwand kan ook prima dienen als afscheiding tussen twee ruimtes. Hierbij kunt u denken aan de woonkamer en open keuken. of bijvoorbeeld een afscheiding tussen twee kamers op zolder.

Kastenwand op maat

Wanneer u ruimte wilt besparen en een kast wilt hebben die goed bij uw interieur past, kunt u kiezen voor een kastenwand op maat. Zelf kunt u bepalen hoe u de kast ingedeeld wilt hebben en ook de diepte van de kast kunt u bepalen. De kastenwand op maat wordt helemaal gemaakt naar uw wensen.

Aanbiedingen van kastenwanden op maat

Wilt u een kastenwand op maat laten ontwerpen en plaatsen? Bekijk dan diverse aanbiedingen bij onderstaande bedrijven. Zij bieden goede service en uitgebreide ontwerpen.


Afbeelding: Kastengigant

Kastenwand Op Maat | Kastenwand | Opbergen Aanbiedingen | Advies | Tips