Colourshower


Douchen in water en gekleurd licht

De HansaColourshower van fabrikant Hansa maakt van douchen een spectaculaire sensatie. De douche zorgt niet alleen voor een weldadige hoofd- en lichaamsdouche, maar biedt daarnaast ook de mogelijkheid om het douchewater te voorzien van gekleurd licht voor chromotherapie en sfeer.

Chromotherapie naar individuele wens

De hoofddouche van de HansaColourshower is voorzien van LED’s die het hele kleurenspectrum voor chromotherapie bieden, voor een weldadige werking op lichaam en geest. Het douchewater wordt verlicht met een kleur naar keuze. In totaal biedt de HansaColourshower acht kleuren en gewoon wit licht, voor douchen met een extra dimensie. De gewenste kleur is eenvoudig in te stellen, via het verlichte bedieningspaneel. Ook kan gekozen worden voor één van de vier voorgeprogram­meerde lichtprogramma’s: Fire, Sweep, Wave en Ice. Elk van deze programma’s is erop gericht het energie-evenwicht te herstellen. In combinatie met weldadig warm water maakt de HansaColourshower van een gewone doucheruimte een echte wellnessruimte.



Douchefuncties

Ook in douchefuncties biedt de HansaColourshower alles wat de veeleisende doucher zich kan wensen. De bi-functionele hoofddouche biedt een keuze uit een ontspannende, zachte stortdouche of een stimulerende straaldouche. Daarnaast biedt HansaColourshower een beweegbare lichaamsdouche en een handdouche. Het douche­systeem is door middel van druktoetsen eenvoudig te bedienen en om te schakelen. Vaak zijn het juist de details die zorgen voor onderscheidend comfort. Daarom is de HansaColourshower standaard voorzien van een praktische en elegante zeepdispenser.

Met of zonder douchethermostaat

De HansaColourshower laat zich eenvoudig installeren, zowel in een bestaande als in een nieuwe doucheruimte. Er zijn twee varianten, met of zonder geïntegreerde douchethermostaat. Het model zonder thermostaat is eenvoudig aan te sluiten op een bestaande douchethermostaat. HansaColourshower is leverbaar via de sanitairspeciaalzaak, vanaf € 1.269,75 (incl. BTW.)

Bron: Hansa Nederland - persbericht december 2005

Woonwebsite Disclaimer