Inloopdouche Plaatsen - Advies Informatie en Tips

Wat zijn de voordelen van een inloopdouche?

Inloopdouches zijn populair. Terecht, want met een inloopdouche heb je geen last van een gladde douchebak of een hoge instap. De betegelde vloer van de badkamer loopt door tot in de douche. Het grote voordeel van een inloopdouche die op deze wijze geplaatst wordt, is het ruimtelijke en stijlvolle effect. En, zeker als je transparante douchewanden gebruikt, kun je een relatief kleine badkamer groter laten ogen.

Hoe kun je een inloopdouche plaatsen?

Het belangrijkste bij het plaatsen van een inloopdouche is dat je ervoor zorgt dat de waterafvoer goed geregeld is. De vloer in de inloopdouche moet licht aflopen richting de afvoer zodat het water goed kan weg stromen. De doucheschermen en de toegangsdeur van de inloopdouche moeten goed afsluiten. Vooral bij de deur is dit van belang aan de onderzijde om te voorkomen dat het water de badkamer inloopt. Verder kun je kiezen uit een grote variëteit aan doucheschermen en deuren waarmee de inloopdouche gemaakt kan worden.

TIP: Maak van je inloopdouche een stoomdouche!

Maak van je 'gewone' inloopdouche een stoomdouche. Een stoomdouche is afgesloten met een deur en een dak, wat als bijkomend voordeel heeft dat de badkamer droog blijft. Je maakt zo van je inloopdouche een echte welnessruimte!...lees verder >

TIP: Maak van je inloopdouche een duodouche!

Heb je voldoende ruimte in de badkamer, dan is het een leuk idee om je inloopdouche zo ruim te maken dat je twee douchekoppen naast elkaar kunt plaatsen. Dit is handig als je kinderen hebt. En je kunt natuurlijk ook romantisch gezamenlijk met je partner douchen!



Bijpassende Informatie en Aanbiedingen
> Drempelhulp Kopen
> Inloopbad - Advies en Informatie
> Veilige en Aniti Slip Douchebakken - Informatie

Zoekwoorden: Inloopdouche Plaatsen Advies Aanbiedingen Informatie Tips
_________________________________________________________________________________________________