Hoover Hydrocomfort

Witgoed | Droogtrommels en Wasdrogers

Grote was snel droog met Hoover Hyrdocomfort wasdroger

Wie een grote was draait, wil deze ook graag in één keer droog hebben. Dankzij de Hoover Hydrocomfort droogautomaat is dat geen enkel probleem meer. De capaciteit van maar liefst 8 kilo zorgt ervoor dat de hele was rechtstreeks van een grote wasmachine naar de droger kan. De Hoover Hydrocomfort heeft bovendien een aantal technische noviteiten waardoor de gebruiker er geen omkijken meer naar heeft. Voortaan kan iedereen dat varkentje van 8 kilo even wassen... en drogen!

Het draaien van grote wassen heeft voordelen op velerlei gebied, want het spaart tijd, energie en milieu. Hoover heeft daarvoor de Vision HD wasautomaat met een capaciteit van 8 kilo, die desondanks toch gewoon standaard afmetingen heeft. Wanneer er minder mee wordt gewassen, past deze automaat het gebruik van energie en water overigens vanzelf aan. Verder heeft de Hoover Vision HD tal van innovaties, zoals snelprogramma’s, een ruime deuropening met hooggeplaatste deurgreep en een bouw waardoor de machine fluisterstil is.

Nieuwe technologie

De 8 kilo wasgoed kan van de Hoover Vision HD in één keer in de Hoover Hydrocomfort droogautomaat. Deze maakt – met zijn 115 liter inhoud – gebruik van een nieuwe technologie, waardoor het drogen van een grote hoeveelheid niet méér, maar mínder tijd en energie kost dan andere droogautomaten ervoor nodig hebben. In de machine wordt de warme en vochtige lucht uit de trommel namelijk gemengd met koud water. Na condensatie kunnen water en droge lucht gescheiden worden afgevoerd. Daardoor hoeft er geen watertank meer te worden geleegd en hoeft er geen slang meer naar buiten. Zo is de Hoover Hydrocomfort altijd direct klaar voor gebruik.

De machine kan precies naar wens worden ingesteld. Naast de zes droogniveaus – die met drie instelbare droogtemperaturen kunnen worden bereikt – zijn er een katoen-, delicaat- en refresh-programma. Vervolgens zorgt het nauwkeurige sensorsysteem ervoor dat het ingestelde programma ook geheel naar wens wordt uitgevoerd. Het systeem meet namelijk wanneer het gewenste droogniveau is bereikt, waarop de machine automatisch stopt. Het programma draait dus nooit korter of langer dan nodig, zodat het wasgoed er gegarandeerd uitkomt zoals de gebruiker het wil – niet natter en niet droger. Dankzij het sensorsysteem en de manier van drogen wordt op deze manier gemiddeld 13 procent energie bespaard.

Prijs Hoover Hydrocomfort HHD 780-L Droogautomaat

De prijs van de Hoover Hydro Comfort bedraagt ca. € 450,-. aan deze prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden. Dez wasdroger is geintroduceerd in maart 2007.
Wasdrogers en ander Witgoed Meer Informatie en Aanbiedingen »

Hoover | HDD 780 L | Hydro Comfort | Droogautomaat | Droogtrommel | Wasdroger


___________________________________________________________________________________________________________