Bloedvlekken in Tapijt


Een bloedvlek in uw tapijt

Een vlek op uw tapijt is vervelend, helemaal als het om een bloedvlek gaat. Gelukkig zijn bloedvlekken over het algemeen niet moeilijk te verwijderen. Als u het op de juiste manier doet, kunt u waarschijnlijk de vlek zelf eruit krijgen. En dit geldt zelfs voor oudere bloedvlekken.

Hoe verwijdert u een bloedvlek uit uw tapijt of vloerbedekking?

Bij dit type vlekken is er een gouden regel: gebruik nooit warm of heet water. Want hoewel dit bij veel vlekken beter werkt, zorgt warm water ervoor dat bloed zich aan het materiaal hecht en de vlek nauwelijks meer te verwijderen is. Met koud water komt u echter een heel eind. Dep voorzichtig (niet wrijven) met een vochtige doek net zo lang totdat de vlek oplost. Eventueel kunt u met wat zuivere azijn het laatste restje bloed wegnemen.

Professioneel het tapijt laten reinigen?

Lukt het toch niet om de vlekken zelf uit het tapijt te verwijderen dan kunt u er nog voor kiezen om uw tapijt te laten reinigen door een professioneel bedrijf. Zorg er wel van te voren voor dat u zeker weet dat de bloedvlekken ook echt verwijderd kunnen worden en laat dit in de prijsopgave meenemen.

Gerelateerde Informatie
- Aanbieding van Professionele Tapijtreiniging
- Braaksel en Kotsvlekken Verwijderen
- Vlekken uit Tapijt Verwijderen Meer Advies en Tips

Bloedvlekken in Tapijt en Vloebedekking Verwijderen | Tips en Advies