Speeltoestel | Klimobject

Speeltoestellen van Jungle Gym

Kinderen ontdekken de wereld door te spelen. Rennen, klimmen, kruipen, glijden, wippen en racen. Ze vinden het niet alleen leuk maar het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Met een speeltoestel van Jungle Gym gaat dit spelen vanzelf en in de de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen tuin. Het prikkelt de fantasie, stimuleert de motoriek, creativiteit, coördinatie en kracht.

Jungle Gym ontwerpt houten speeltoestellen, waarbij de veiligheid van het kind voorop staat. De speeltoestellen voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsrichtlijnen voor speeltoestellen in de particuliere achtertuin. U kunt eindeloos variëren en combineren met onze torens, modules en accessoires. Er is een geschikte toren voor elke smaak, beschikbare ruimte en budget. Uitbreiden in een later stadium is altijd mogelijk waardoor uw speeltoestel kan meegroeien met uw kind. De houten speeltoestellen zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Het speeltoestel wordt geleverd met een duidelijke stap-voor-stap handleiding en een volledige montageset.

Jungle Gym Swing: een echte klassieker is deze stabiele 2-positie-schommel. Met de unieke Jungle Gym-beugels bouwt u de schommel snel en veilig op. Pakket wordt geleverd inclusief hout, bevestigingsmateriaal palen 86 x 86 mm en schommel.

Jungle Gym Tower: een echte klim-, speel- en uitkijktoren bestemd voor de wat kleinere tuin. Met onderin een zandbak. Deze toren is eenvoudig uit te breiden met een schommel, klimwand en andere speelse modules. Pakket wordt geleverd inclusief hout, bevestigingsmateriaal palen 86 x 86 mm en glijbaan.

BERGFairy houten speelhuisjes

Nieuw in onze collectie en ontzettend leuk voor de kids: BERGFairy houten speelhuisjes
- gemaakt van Aziatisch cederhout, uit verantwoord beheerde bossen
- lange levensduur, cederhout heeft een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot
- alle speelhuisjes zijn CE-gemarkeerd en goedgekeurd volgens TÜV-normering
- het speelhuisje is eenvoudig in elkaar te zetten: ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde, kant en klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Alles is voorzien van een beschermende laag van beits op waterbasis.
- keuze uit 5 modellen, allemaal met een zeer eigen vormgeving, uniek in grootte en design.

Knibbel knabbel knuisje...

Met dit huisje in de tuin lijk je net Alice in Wonderland of Sneeuwwitje in het huis van de zeven dwergen! Dek de tafel maar vast, voordat de dwergen thuiskomen van een dag hard werken.

GRATIS Meer Informatie Aanvragen

U doet rechtstreeks zaken met speciaal door Woonwebsite geselecteerde leveranciers. Door onstaande vragenformulier in te vullen ontvangt u een meer informatie of een vrijblivende offerte.

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: *
  Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Ik ben geinteresseerd in de Jungle Swing Schommel
Ja Nee
Ik ben geinteresseerd in de Jungle Tower Klimtoren
Ja Nee
Ik wil graag meer informatie ontvangen over:
Vragen of opmerkingen:
Ik ben geïnteresseerd in de BERGFairy houten speelhuisjes.
Ja Nee
* = verplicht veld