5x Waarom een opblaasbare jacuzzi in de tuin geweldig is
Misschien is het wel het toonbeeld van ultieme ontspanning: de jacuzzi. Een heerlijk warm bad, met bubbels en massagestralen en ‘t liefst in de buitenlucht. In de jacuzzi waant een ieder zich direct op vakantie en kun je echt even de tijd nemen om bij te komen van een dag hard werken. Doorgaans staan jacuzzi’s echter wel bekend als luxe producten, ze zijn immers niet goedkoop in de aanschaf. Maar daar is met de komst van de opblaasbare jacuzzi wel degelijk verandering in gekomen. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, lees dan nog even dit artikel. We vertellen je graag waarom een opblaasbare jacuzzi in jouw tuin helemaal geweldig is!

Elke dag ultieme ontspanning binnen handbereik

Oké, het ligt voor de hand om te zeggen, maar laten we wel wezen: met een opblaasbare jacuzzi in jouw tuin heb je elke dag de ultieme ontspanning binnen handbereik. Of je er nu in het weekend in stapt om 's ochtends even lekker rustig en ontspannen wakker te worden met een kop koffie of dat je na een dag hard werken even helemaal tot jezelf komt omringd door de duizenden bubbels van jouw eigen jacuzzi. Als er één reden is om een opblaasbare jacuzzi in jouw tuin te zetten is het wel dat je elke dag kunt genieten van de ultieme ontspanning!

Een welverdiende massage na een dag hard werken

Mocht dat nog niet genoeg zijn, bedenk je dan ook nog even dit: Wat nou als je opblaasbare jacuzzi ook nog eens is uitgerust met massagestralen! Niet alleen kun je op deze manier heerlijk ontspannen tot rust komen, je geeft ook nog eens je spieren de massage behandeling die ze verdiend hebben na een dag hard werken of een uurtje intensief sporten.

Gemakkelijk op te zetten en weer op te bergen

Het zou natuurlijk geen ultieme luxe zijn als je er erg veel moeite voor moest doen. Gelukkig is ook dat probleem met een opblaasbare jacuzzi in jouw tuin niet aan de orde. Het opzetten maar ook het weer afbouwen en opbergen van jouw opblaasbare jacuzzi nemen weinig tijd in beslag en zijn erg gemakkelijk. Zeker met een luchtpomp die jouw opblaasbare jacuzzi voor je opblaast!

Gemakkelijk in het onderhoud

De opblaasbare jacuzzi is voorzien van dezelfde handige onderhouds mechanismen als andere jacuzzi’s. Hiermee houd je het water van jouw jacuzzi dus gemakkelijk en efficiënt schoon zonder dat het je elke dag een hoop tijd kost. De pomp die het water zuivert wordt gewoon meegeleverd met jouw opblaasbare jacuzzi. Zo staat er elke avond na het werken een heerlijk schoon, bubbelend bad op jou te wachten.

Betaalbare luxe

Last but not least, voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Een opblaasbare jacuzzi in jouw tuin is al mogelijk vanaf rond de 500 euro. Natuurlijk, dat is nog steeds best een uitgave, maar bedenk maar eens hoeveel avonden jij de komende jaren heerlijk kunt gaan ontspannen in jouw persoonlijke jacuzzi. Dan is het de investering toch zeker waard!

Bijpassende informatie en advies
- Tuin en buitenleven >

________________________________________________________________________________________________