Rode Weser Flagstones - Informatie en Toepassing

Rode Weser flagstones zijn gemaakt van een soort
Wat zijn Rode Weser Flagstones?

kwartszandsteen dat gewonnen wordt in Duitsland. De rode kleur en de lage prijs maakt dit soort Flagstones al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw vrij populair in Nederland. Flagstones worden trouwens gemaakt door natuursteen op een zodanige wijze te kloven, dat er vlakke platen of tegels door ontstaan die goed als bestrating kunnen dienen.

Waarvoor kun je Rode Wester Flagstones gebruiken?

Rode Weser Flagstones hebben een natuurlijke rode kleur die door veel mensen gewaardeerd wordt. Het uiterlijk van dit soort natuursteen is vrij robuust en dat wordt bevestigd door het gewicht. Rode Weser Flagstones zijn behoorlijk zwaar, wat ze geschikt maakt om als losliggende sierbestrating voor het terras en de paden te gebruiken, eventueel afgewisseld met andere bestrating. .

Een muur stapelen met Rode Weser Flagstones

Je kunt van Rode Weser Flagstones trouwens ook een muur stapelen. Als je dit doet, hou dan wel rekening met het gewicht. De ondergrond moet wel het gewicht kunnen dragen, zeker als je de muur vrij hoog maakt. Anders heb je kans dat de muur snel instort. Als de ondergrond niet stevig genoeg is, dan is het noodzakelijk om de muur te funderen.

Gerelateerde Informatie:
> Bestrating - Informatie Overzicht
> Flagstones - Informatrie Overzicht
> Kwartsiet Flagstones

Trefwoorden: Rode Weser Flagstones | Gebruiken | Informatie | Toepassing