Zwarte Flagstones - Informatie en Soorten

Wat zijn Zwarte Flagstones?

Door harde soorten natuursteen op een bepaalde manier te kloven, ontstaan er platen die Flagstones genoemd worden. Het meest kenmerkende van Flagstones is dat er geen enkele dezelfde vorm heeft, terwijl ze wel ongeveer van dezelfde dikte zijn. Hierdoor zijn ze uitstekend te gebruiken voor bestrating. Zwarte Flagstones onderscheiden zich, zoals de naam al zegt, doordat ze zwart van kleur zijn. Aangezien het hier natuursteen betreft, zijn er heel wat verschillende schakeringen Zwarte Flagstone verkrijgbaar. Zeker het onderscheid tussen antraciet, grijs en zwart is lang niet altijd duidelijk.

Welke soorten Zwarte Flagstones zijn er?

De meest voorkomende steensoort waarvan Zwarte Flagstones gemaakt worden, is leisteen. Maar ook Kwartsiet Flagstones kun je vinden in zwart en antraciet.

TIP: Ga altijd zelf de Zwarte Flagstones bekijken. Aangezien Flagstones gemaakt zijn van natuursteen, kunnen de kleuren variëren. Daarnaast wordt soms de kleur van de Flagstone als zwart aangeduid, terwijl je dit zelf wellicht niet als zodanig ervaart.

Gerelateerde Informatie:
> Bestrating - Informatie Overzicht
> Flagstones - Informatrie Overzicht
> Terras - Informatie Overzicht

Trefwoorden: Zwarte Flagstones | Gebruiken | Informatie | Soorten | Toepassing