Gele Flagstones - Informatie en Soorten

Door harde soorten
Wat zijn Gele Flagstones?

natuursteen op een bepaalde manier te kloven, ontstaan er platen en tegels die Flagstones genoemd worden. Het meest kenmerkende van Flagstones is dat er geen enkele dezelfde vorm heeft, terwijl ze wel ongeveer van dezelfde dikte zijn. Gele Flagstones onderscheiden zich, zoals de naam al zegt, door hun gele kleur. Aangezien het hier natuursteen betreft, zijn er heel wat verschillende schakeringen Gele Flagstone verkrijgbaar.

Welke soorten Gele Flagstones zijn er?

Er zijn heel wat verschillende soorten Gele Flagstones te koop. Een van de bekendste Gele Flagstone is de Bourgogne Gele Flagstone. Deze soort is gemaakt van kalksteen en heeft een okergele tot lichtbruine kleur. Ook Kwartsiet Flagstones kunnen een gele kleur hebben. Verder zijn er verschillende soorten Mediterrane Flagstones vindbaar in de kleur geel.

TIP: Ga altijd zelf de Gele Flagstones bekijken. Aangezien Flagstones gemaakt zijn van natuursteen, kunnen de kleuren variëren. Daarnaast wordt soms de kleur van de Flagstone als geel aangeduid, terwijl je er zelf een andere kleur in ziet.

Gerelateerde Informatie:
> Bestrating - Informatie Overzicht
> Flagstones - Informatrie Overzicht
> Rode Weser Flagstones

Trefwoorden: Gele Flagstones | Gebruiken | Informatie | Soorten | Toepassing